Om oss

OM FESTGIGANTEN

Vi är ett företag från Lund som siktar på att bli störst i Sverige inom festbranschen. Vi älskar att göra en fest eller högtid extra lyckad och folk glada, därför har vi specialiserat oss på festartiklar och festillbehör.

Vårt företagspolicy och köpevillkor bygger på hur vi själva hade önskat att det skulle se ut som kunder, därför erbjuder vi alltid hög kvalité på våra produkter och priser som alla har råd med.

Vi vill behålla nöjda kunder och att vår butik blir det självklaraste valet när kunder ska beställa festartiklar och festillbehör. Därför erbjuder vi fri frakt på alla produkter och en unik kundgaranti som innebär att du får 5% rabatt i avdrag om du hittar samma produkt på marknaden med lägre pris.

Vår intention är även att erbjuda en hög tillgänglighet för våra kunder och erbjuder därför möjlighet till kontakt via telefon, mail och chatt!

FÖRETAGSINFO

Festgiganten
Org. nummer: 850427-xxxx
Bengtas väg 7
245 63 HJÄRUP
[email protected]

VARFÖR VÄLJA OSS

Fri frakt över 100 kr

Vår standardleverarans kostar 49 kr. Vi har fri frakt över 100 kr. Fraktavgiften är oberoende av paketets storlek och vikt. Ingen extra fraktavgift tillkommer om en beställning delas upp i flera delleveranser.

Gratis retur

Är du inte nöjd med din beställning? Inget problem. Om du är missnöjd så kan du skicka tillbaka din produkt. Du kan få pengarna tillbaka eller byta till en annan produkt. Kontakta vår kundtjänst, de hjälper dig gärna. Du behöver inte ge oss en förklaring.

Online Support 24/7

Om du har en fråga om din beställning eller ett produkt, kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Om du har en fråga om din beställning eller ett produkt, kan du alltid kontakta vår kundtjänst. De är där för att hjälpa dig 24/7 via telefon, epost eller live chatt..

NÖJDA KUNDER

Jättebra bemötande

Jag fick jättebra bemötande i deras chatt.
de besvarade alla mina frågor och jag rekommenderar de starkt!
så bra priser.. snabba leveranser 🙂

Inget dåligt att säga här här bara bra

Inget dåligt att säga här här bara bra. Vi löste allt inom kort tid inför maskerad under halloween. Toppen service, allt fungerar outstanding. Rekommenderas